Stald Hera Totalservice kan udføre en lang række opgaver til konkurrencedygtige priser. Herunder er nævnt nogle af de opgaver, vi udfører. Hvis du har et projekt, som ikke er nævnt herunder, så kontakt os og få en snak, om vi kan udføre din opgave. Vi har et stort netværk og kan derfor tilbyde dig en samlet løsning, selvom vi måske ikke selv kan udføre alle opgaverne i dit projekt.

 

Vi udfører dit projekt hurtigt og omhyggeligt, men også under hensyntagen til vind og vejr, så du får en løsning, der holder i længden.

 

Anlægsarbejde og belægning

Stald Hera Totalservice har stor erfaring med belægning og anlægning af forskellige projekter; store som små. Vi har anlagt mange haver i nybyggede områder, og renoveret eller fornyet eksisterende haver. Haveanlæg udføres med minigraver og minilæsser, som er egnet til formålet, og naturligvis masser af håndkraft.

 

Større arealer, f.eks. fortov eller parkeringspladser, anlægges med brug af laserstyret Grader. Vi har stor erfaring med lægning af forskellige typer fliser. Større arealer kan også håndteres, da vi har et samarbejde med entreprenører, som udfører maskinlægning af fliser til meget attraktive priser.

 

Udgravning

Stald Hera Totalservice tilbyder udgravning for alle tænkelige projekter, både store haller, ridebaner, ridehaller og husbyggeri, men også små projekter såsom garager, kældre, fundamenter m.m. Vi har både minigraver og to størrelser gummiged, så maskinbehovet tilpasses dit projekt. Vi samarbejder med udlejningsfirmaer, så vi kan også løse opgaven, selvom vi får behov for større eller andet maskinel.

 

Nedbrydning

Stald Hera Totalservice tilbyder nedbrydning af f.eks. tage, huse, staldbygninger eller i forbindelse med ombygning. Vores minigraver kan monteres med en hydrohammer, så tungere materialer såsom beton og fundamenter kan fjernes. Vores minilæsser kan med sin lille størrelse begå sig i de fleste haver og små kroge uden at gøre særlig skade på underlaget.

 

Fundament

Stald Hera Totalservice tilbyder udførsel af alt arbejde vedr. fundamentssætning, dvs. udgravning, støbning og sætning af blokke. Alt udføres inden for største nøjagtighed. Vi har udført projekter indenfor husbyggeri, renovering af gammelt fundament, garager, siloer samt stald- og halbyggerier.

 

Grader

Stald Hera Totalservice har investeret i en Grader med ultralyd og laserstyring. Graderen sikrer et fuldstændigt plant resultat, og den arbejder hurtigt og effektivt. Den kan afrette fra 1,5 til 2,2 meter i bredden, hvilket sikrer, at de fleste opgaver kan udføres så hurtigt som muligt, efter behovet for bredden på maskinen. Vi kan blandt andet udføre P-pladser i stabilgrus, forberedelse til fliser, stisystemer, skovveje, græsanlæg, afretning og genopretning af ridebaner, afretning for isolering i erhvervshaller, afretning før støbning af gulve, afretning ved landmænd for plansilo til ensilage m.m.